Tänak kasutas rallit rehvitestiks (1)

 

/ Foto Timo Anis

Ott Tänak Saksamaal / Foto Timo Anis

Rallisõitjad Ott Tänak ja Raigo Mõlder, kes pidid laupäeval Saksamaa MM ralli katkise generaatori tõttu viiendalt kohalt pooleli jätma , tulid täna rajale tagasi, et rehve testida.
Eestlased lõpetasid tänased kiiruskatsed korra viiendal ja kahel korral seitsmendal kohal. Kokkuvõttes kogunes kaotustralli võitjale Sebastien  Ogierile 23 minutit ja 13 sekundit, mis andis 23. koha. “Vajutasin maksimaalselt gaasipedaalile, et õppida tundma autot ja rehve. Olen rahul, et püsisin kõige kiirematega samas tempos,” kommenteeris Tänak ralli järel. “See ralli oli meile rehvide tundmaõppimise seisukohalt ülioluline. ” Kuna kalendri järgi järgmisena kavas olnud Hiina ralli tühistati sel nädalal, sest antud piirkonda tabas tormilaine, saavad mehed taas ametlikult võidu sõita alles septembri lõpus toimuval Prantsusmaa rallil.

 

Print Friendly, PDF & Email