Ruhnus sõideti purjuspäi

Politsei teenindas reedel ja laupäeval kokku 22 väljakutset. Üks inimene tuli viia kainenema, teatas Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar.  Joobes juhte tabati kaks. Neist üks Ruhnus.

20.augustil kell 02.45 eemaldati Kuressaare linnas mootorsõiduki juhtimiselt alkoholijoobe seisundis 21-aastane mees ning samal päeval kell 17.26 Ruhnu saarel mootorsõiduki juhtimiselt alkoholijoobe seisundis 53-aastane meesterahvas. Alustatud on väärteomenetlused.

Väärteomenetlusi tuli algatada ka seoses vara lõhkumisega.  19.augustil kell 19.25 teatati, et Kuressaare linnas Suur-Sadama tänaval on tee ääres parkiva sõiduauto uks mõlki löödud. Päev hiljem, 20.augustil kell 20.04 teatati, et Kuressaare linnas Smuuli tn 9 maja trepikojas on ära lõhutud korteri välisukse polster.

Print Friendly, PDF & Email