UUS! Jalgpallur Sander Laht lõi värava poolelt väljakult (VIDEO)

Eilses Esiliiga B kohtumises FC Kuressaare – Tartu JK Welco vahel lõi saarlane Sander Laht värava suisa poolelt väljakult.  Saarlaste 8 : 3 võiduga lõppenud mäng oli Lahe jaoks üldse tulemuslik. Lisaks imeväravale 73. minutil tagus ta 86.-88. minutil tartlaste väravasse veel kolm palli. Huvitavaks teeb selle värava ka see, et eile  täitus 20 aastat David Beckhami legendaarsest väravast, mille ta virutas Manchester Unitedi särgis enda väljakupoolelt Wimbledoni vastu ja mis on jalgpalliajaloo üks kuulsamaid väravaid.

„Esimese värava eel olin juba varem tähele pannud, et väravavaht on liiga väljas ja kaugelt peale lüües võib olla võimalus,“ lausus Sander Laht klubi kodulehel. „Teised kolm väravat tulid headest positsioonidest ja nende puhul oli ka pisut õnne.“  Treener Sander Viira märkis, et Sander Laht sai alles mängu lõpus soojaks.  „Esimene värav oli muidugi maiuspala,“ tunnustas ta oma mängijat.

Print Friendly, PDF & Email