Hakjala suvepidu

Hakjala suvepidu

5. augustil toimus Hakjala külaplatsil suvepidu. Selline suurem suvepidu sai Hakjalas teoks esimest korda. Siin on peetud küll jaanipäevi, kokkutulekuid ja suvelõpupidusid, kuid säärane suurem ettevõtmine, nagu sel aastal, toimus esimest korda.

Pidu algas pool kuus, kuid rahvas kogunes juba varakult. Lastega tegeles Pipi, kass Sylvester jagas lastele kommi ja jäätist. Kui päeval oli ilm ilus, siis õhtuks vajus see natuke ära, kuid rahvas sellest välja ei teinud ja kõik nautisid pidu. Kell kaheksa astus lavale Taniel Vares, kes pakkus publikule tantsulusti ja laulu. Loositi välja ka loterii auhinnad. Mõni oli ostnud mitu piletit, seega olid võiduvõimalused suuremad. Loterii peaauhind oli 2 ruumi puid ja selle auhinna viis rõõmsalt koju Lili Meier.

Keda nälg näpistama hakkas, sai endale kohapealt meelepärast süüa ja juua osta.  Peol oli palju lapsi ja ka täiskasvanuid. Lapsed olid õnnelikud selle üle, et külaplatsil on nüüd ka mänguväljak, mis valminud külarahva toetusel. Mänguväljakul on palju erinevaid võimalusi ja lapsed saavad ise valida, kas tahavad kiikuda kaalukiigel või tavakiigel, mängida liivakastis või hoopis liugu lasta. Tantsulusti ja pidu jagus täitsa hiliste õhtutundideni ning tagasiside peost on siiani olnud super. Kindlasti toimub selline pidu ka järgmisel suvel.

Korraldustiim tänab kõiki, kes ei lasknud vihmal end heidutada ja kohale tulid. Lisaks täname sponsoreid: Lääne-Saare valda, Meelis Kaaret, Peeter Kuumi ning kõiki teisi, kes aitasid seda vahvat suvepidu korraldada.

Korraldustiimi nimel Marta Rõõm

 

Print Friendly, PDF & Email