Saarlased etendavad Tartus ruumidraamat

Lavakunstikooli saarlasest tudeng Jan Teevet koos kursusevenna Priit Põldmaga toovad septembris lavale teatritüki Tartu loodusmaja talveaias.

Lavastuses “Vallutatud” mängib ka Eesti Draamateatri saarlasest näitleja Liisa Saaremäel. Lisaks on laval ka Viljandi kultuuriakadeemia teatrikunsti eriala 11. lennu näitlejatudeng Grete Jürgenson, lavakooli 28. lennu näitleja­tudeng Teele Pärn ning Eesti teatri ainus tõeline vürst Peeter Volkonski.

Ühisloominguna sündinud lavastuse lähtepunktiks on talveaed – kunstlikult loodud oaas keset linnasüdant, klaasseintega ümbritsetud džungel. Lavastuses saab sellest inimese loodud paradiis, kuhu vana mees kutsub kolm noort naist. Kas paradiisist kujuneb nende jaoks vangla või pääsetee, see selgub juba kohapeal.

Lavastuse tegijad küsivad toetust ka Hooandjas.

 

Print Friendly, PDF & Email