Restoranide vutiturniiriga toetatakse ametikooli kokandusõpilasi

17. septembril muutub Kuressaare linnuse tagahoovi muruplats, mis on näinud nii keskaegseid mõõgavõitlusi, politsei ja punkarite legendaarseid jalgpallilahinguid kui ka ooperinäljaste kultuurikröösuste trügimisi istekohtade pärast, kõigi vutihuviliste restoranide sõbralikuks võistlustandriks, sest teoks saab turniir IV Chefs Cup.

Koos legendaarse koka Peeter Piheliga turniiri korraldav Priit Pruul ütles, et mõte see jalgpallivõistlus Kuressaarde tuua tekkis juba eelmisel aastal, kui Tallinnas oldi mängudega ühele poole saadud. “Me oleme Peetriga mõlemad ju saarlased ja see tundus ka turniiri arengu seisukohast selline põnev samm. Lisaks saame samal ajal tuua siia ka Eesti tipprestod ja nende töötajad.”

Osalema peaks kokku 12 võistkonda, kellest üks on nii-öelda kutsutud ehk koosneb välismaistest mängijatest-kokkadest. “Juhul kui restode huvi on suur ja praegu tundub, et tõesti on, siis on võimalik, et osalejaid koguneb isegi rohkem kui 12,” lausus Priit Pruul. “Oleme oma jõud ühendanud ka restoraniärile pühendunud rahvusvahelise foorumiga Sauce, mille egiidi all toimub samal õhtul Kuressaare kuursaalis üks vägev õhtusöök.”

Samas ei jätkata tänavu senist praktikat toetada üht koolisööklat, selle asemel pakutakse heategevusliku loteriiga n-ö abistavat õlga paarile Kuressaare ametikooli kokandusõpilasele, võimaldades koostöös Sauce’i konverentsiga neile praktikakohta mõnes heas välismaises restoranis.

 

Print Friendly, PDF & Email