GALERII: Avariilt põgenenud juht puistas numbrimärgi maha (1)

IMG_2453

Kuressaares Tolli ja Pargi tänava ristmikul linnaliinibussile sisse sõitnud auto juht põgenes sündmuskohalt, kuid paraku jäi tema sõiduki registreerimisnumber tänavale vedelema ja juhatab politsei süüdlaseni.

Mis marki autoga õnnetuse põhjustanud juht sõitis, ei ole esialgu teada. Küll aga korjas kohale saabunud politseipatrull numbrimärgi üles ja selle abil on süüdlast lihtne välja selgitada.

Samuti salvestus õnnetus Läti numbriga BMW pardakaamerasse. Lätlastel on põhjust põgeniku peale kauna kanda, sest minema rallides riivas ta veidi nende sõidukit.
Linnaliinibuss tuli suunaga kesklinnast ja suundus Tuulte Roosi poole, Tolli tänavalt tulnud sõiduk ei andnud sellele teed ja rammis umbes kella pool viie paiku külje pealt sisse. Sellal, kui bussijuht politseile selgitusi andis, ootasid reisijad pargi äärde pargitud bussis edasisõitu.

Fotod Maanus Masing

Print Friendly, PDF & Email