Leiame koos aasta põllumehe!

Saarte Hääl ja Kadi raadio ootavad aktiivset kaasalöömist aasta põllumehe konkursile kandidaatide esitamisel.

Korraldajad ootavad kandidaatide nimesid koos lühikese põhjendusega 19. augustiks. Saare maakonna aasta põllumees kuulutatakse välja 9. septembril Kuressaare kesklinnas Saarte Hääle lõikuspeol.  Aasta põllumees valitakse tänavu juba üheksandat korda.

Kärla PÜ juht, aasta põllumees 2008 Ülar Tänak ütles, et põllumeeste meelespidamine ja tunnustamine on väga tänuväärne.

Tänaku sõnul töötavad kõik põllumehed igapäevaselt oma eesmärgi nimel nii või teisiti, aga teadmine, et sinu tegemisi märgatakse, on ikkagi väga oluline. Et žürii koosneb varasematel aastatel valitud aasta põllumeestest, on valik alati aus ja asjatundlik.

“Valitud saavad need, kes uuendavad, arendavad ja liiguvad kogu aeg edasi,” rääkis Tänak. “See on suur tunnustus ja väga hea üritus Saaremaal,” lisas Eesti parimate hulka kuuluva piimatootmis­ettevõtte juht.

Kandidaate saab üles anda aadressil pollumees@saartehaal.ee või postiteel Tallinna 9, Kuressaare, 93819. Ümbrikule palume märkida “Aasta põllumees”.

 

Print Friendly, PDF & Email