Linna peatänava ümberehitusele roheline tuli

Kaks kuud kestnud hankevaidlus sai lõpu, kuna enda hankele mittekvalifitseerimise vaidlustanud Altos Teed OÜ ja OÜ Üle loobusid Kuressaare linnavalitsusega kohtulahingute jätkamisest.

Altos Teed OÜ ja OÜ Üle ei esitanud halduskohtu 26. juuli otsusele tähtajaks, 5. augustiks Tallinna ringkonnakohtule apellatsioonkaebust, mistõttu saab kohe pärast kohtult jõustumismärkega otsuse saamist sõlmida lepingu riigihankel edukaks tunnistatud AS-iga Teede REV-2.

“Kõige optimistlikum plaan, mis nägi ette töödega alustamist peale jaanipäeva, kahjuks ei õnnestunud,” nentis abilinnapea Mart Mäeker. “Kõiki 2016. aastasse planeeritud töid kindlasti enam ära teha ei jõua. See-eest saab töödega jätkata kevadel esimesel võimalusel ning kaupmehed ja toitlustajad võivad rõõmustada järjekordse eduka suvehooaja üle.”

17. mail kinnitas linnavalitsus Tallinna tänava rekonstrueerimise hanke tulemused. Hanke tulemused vaidlustas kvalifitseerimata jäetud ühispakkuja Altos Teed OÜ ja OÜ Üle, kuid riigihangete vaidlustuskomisjon jättis nende vaidlustuse rahuldamata. 26. juulil andis halduskohus õiguse Kuressaare linnavalitsusele. Altos Teed OÜ esindaja vandeadvokaat Taivo Ruus ütles Saarte Häälele, et tema klient oma otsust täiendavalt kommenteerida ei soovi.

 

Print Friendly, PDF & Email