Juhtkomisjon: Pöide saatus on Pöide enda kätes

Eile koos istunud maakondliku ühinemise juhtkomisjon Pöide vallaga seoses mingeid otsuseid vastu ei võtnud, sedastades, et valla esindajad peavad ise näitama, kas neil on huvi suure ühinemisega kaasa minna või mitte.

“Ei juhtkomisjoni ega ka eelnevad kaks ühinemisettepanekut teinud Kuressaare linna poolt ei ole praegu planeeritud mingeid samme,” ütles Kuressaare linnapea Madis Kallas. “Kui Pöide tõesti soovib ametlikult selle ühinemisprotsessi juurde tulla ja nad ise avaldavad soovi liituda või teevad mingeid muid ettepanekuid, siis tuleb seda eraldi arutada,” lisas ta. “Eks meil ole nisuke keeruline olukord jah, aga ükski olukord ei ole lahenduseta,” ütles juhtkomisjoni koosolekul vaatlejana osalenud Pöide vallavanem Andres Hanso. Ta lisas, et õhtul (eile – toim) saavad volikogu liikmed mitteametlikult kokku ja arutavad asja.

 

Print Friendly, PDF & Email