Enekakonkurss: teinegi õnnelik jahisõidu võitja teada

 

ANNE KASK

ANNE KASK

Saarte Hääle saaremaise eneka konkurss kestab.

Peaauhinna – maailma parima enekamobiili Asus ZenFone Selfie – võitja selgub koostöös lugejatega septembris, kuid meil on ka selfitama innustavaid vaheauhindu.  Toimetusele läkitatud selfide eest anname vaheauhinnaks mõnusa meresõidu jahtlaevaga Abrukale, kokku on niisuguseid vaheauhindu kaks. Kumbki võitja võib merereisile kaasa võtta kaks sõpra. Umbes kuu aega tagasi hõikasime välja esimese vaheauhinna võitja.

Selleks oli Maris Kaik, kelle selfil võis näha purjelaua-sõitu. Teise vaheauhinna saab aga Anne Kask, kelle foto on üles võetud suisa ekstreemsetes oludes – Harilaiu tuletorni tipust.

Ootame jätkuvalt kõiki konkursist osa võtma, sest peaauhind tahab ka väljaandmist. Reeglid on väga lihtsad: tee endast Saaremaal selfi ja saada Saarte Häälele aadressil enekas@saartehaal.ee.

Pildi võib saata ka Saarte Hääle Facebooki lehe sõnumitesse. Septembris selgitame koos lugejatega kõigi suve jooksul laekunud enekate hulgast välja selle kõige-kõigema saaremaise selfi.Konkursile annab hoogu Rae keskuse tehnikapood.

 

Print Friendly, PDF & Email