Triigis kohtusid Eesti kultuuriministrid

EVE RAND, KULTUURIMINISTEERIUM

EVE RAND, KULTUURIMINISTEERIUM

Kultuuriminister Indrek Saare kutsel kohtusid laupäeval, 30. juulil Saaremaal Triigi Filharmoonias varasemad Eesti kultuuriministrid.

“Kiirete muutuste ajal peame endale aru andma, et inimeste vajadus kultuurist osa saada suureneb. See eeldab, et nii riigi kui ka omavalitsuste tasandil ei tohi kultuuri arvelt kokku hoida,” ütles kultuuriminister Indrek Saar.

Kultuuriministrite kohtumine Saaremaa ooperipäevadel on noor traditsioon ja see toimub üle aasta. Tänavune kohtumine oli ministritele teine. Varasematest kultuuriministritest olid sel korral kohal Urve Tiidus, Rein Lang, Laine Randjärv, Raivo Palmaru, Urmas Paet, Margus Allikmaa, Signe Kivi, Märt Kubo ja Paul-Eerik Rummo.

 

Print Friendly, PDF & Email