Kesklinna linnupeleti osas pole tagasisidet saadud

Eilse seisuga polnud Kuressaare linnavalitsus Holostovi kompleksi katusele paigaldatud ja juba mitu nädalat töötanud hakkide häälpeleti osas veel mingit tagasisidet saanud.

“Häälpeleti ülesandeks on peletada linde, samas aga ei tohi see häirida inimesi,” ütles Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Kristiina Maripuu. “Praeguse seisuga on hakkide peleti töötanud juba mitu nädalat ja selle aja jooksul pole linnavalitsus seadme kasutamise kohta mingit tagasisidet saanud.”

Samas lükkas pressiesindaja tagasi linnas ringlevad kuuldused, mille kohaselt on kavas hakkide häälpeleti Holostovi kompleksi katuselt lahti monteerida, et see seejärel kuskil Torni tänava kandis üles seada. “Seadme asukohta pole praegu kavas vahetada,” kinnitas Maripuu.

 

Print Friendly, PDF & Email