Saarlasi hoiatatakse perverdi eest (2)

Sotsiaalmeedias hoiatab murelik kodanik inimesi Kuressaares ringi liikuva perverdi eest. Kahtlase olekuga mees tiirutas ringi Titeranna ümbruses ennast laste mänguplatsi vastas rahuldades. Kohale kutsutud politsei eest pääses mees aga jooksu.

Pühapäeval ilmus Facebooki kommuuni “Märgatud: Saaremaal” teade, milles seisis, et kui teataja perega Titerannas aega veetis, liikus rannas ja lossi ümbruses kahtlane mees beežis särgis, nokamütsis, värvilistes pükstes ja musta üleõlakotiga. Meesterahvas, kes püüdis ise märkamatuks jääda, rahuldas ennast häbi tundmata otse laste mänguväljaku vastas. Pereisa, kes häirivat tegutsemist nägi, kutsus politsei, kuid kahjuks jõudis mees siiski jooksu pista.

Politsei kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Ruth Vilusaar ütles, et politsei sai juhtumi kohta teate pühapäeval kell 18.21 ja kohe mindi olukorda kontrollima. Kohapeal kirjeldusele vastavat isikut kindlaks teha ei õnnestunud ning seetõttu palub politsei kõikidel inimestel kahtlastest olukordadest kohe teada anda häirekeskuse telefonil 112.

 

Print Friendly, PDF & Email