Kristo Õunap RS Aero EM-il hõbedal

22.–29. 07 peeti Saksamaal Travemündes Travemünder Woche osana purjetamise RS Aero Euroopa meistrivõistlusi, kus Kristo Õunap võitis üheksa sõidu kokkuvõttes hõbemedali.

“Minu eesmärk oli kindlalt tulla esikolmikusse ja selle ma suutsin lõpuks ka ära vormistada,” tunnistas Õunap. “Olud ei olnud mulle üldse soodsad, sest oli vaikne ja keerutav tuul, aga edu tõi see, et suutsin olla enamikus sõitudes stabiilselt esikolmikus.”

Õunapi sõnul oli võitja lahtine viimaste sõitudeni. Seekord oli konkurent tugevam ja osavam ning kuldmedali võitis Dmitry Tretjakov.

Õunap sõidab nüüd RS Aerot põhiklassina. Sel aastal on veel tulekul Eurcup, aga Õunapi seal osalemine on esialgu veel lahtine. Hästi läks ka teistel saarlastel: Ants Haavel oli viies ja Liina Kolk kuues, olles ühtlasi parim naine. Aero seitsmes klassis võistles kokku 38 purjetajat üheksast riigist.

 

Print Friendly, PDF & Email