Politsei nädalavahetusele andsid tooni peretüli, peod ja roolijoodikud

Politsei teenindas reedel ja laupäeval kokku 16 väljakutset.

30.juulil kell 21.14 kõrvaldati Kuressaare-Kihelkonna-Veere mnt 16 km mootorsõiduki juhtimiselt 46 a mees, kes oli alkoholijoobes. Isik peeti kahtlustatavana kinni ja tema suhtes alustati kriminaalmenetlus. Kuna kohus oli isikult juba varasemalt juhtimisõiguse ära võtnud, siis alustati tema suhtes veel teinegi kriminaalmenetlus karistuse kandmisest kõrvalehoidumise eest.

30.juulil kell 21.41 kutsuti politsei Mustjala valda lahendama peretüli, kus 28 aastane perepoeg kodus märatses ja ajas vanemad toast välja. Isik peeti kahtlustatavana kinni ja tema suhtes alustati kriminaalmenetlus.

31.juulil kell 04.03 kõrvaldati Lääne-Saare vallas Sikassaare külas mootorsõiduki juhtimiselt joobeseisundis 40 a mees. Isiku suhtes alustati väärteomenetlus.

Meelis Juhandi sõnul sai Politsei mitmeid teateid rahu rikkumistest öisel ajal, kus pidutsejad maakonna erinevates kohtades häirisid naabrite rahu. Juhandi tuletab kõigile meelde , et Korrakaitseseadus keelab ajavahemikus kella 22.00-st kuni 6.00-ni, puhkepäevale eelneval ööl kella 00.00-st kuni 7.00-ni, tekitada kestvalt või korduvalt häirivat müra või valgusefekte, sest sel ajal kehtib ühtne öörahu.

Print Friendly, PDF & Email