FC Kuressaare meeskonna pikk võiduseeria katkes Sillamäel

FC Kuressaare kolmekuuline kaotuseta seeria lõppes pühapäeval Sillamäel, kus ka viimati aprillis kaotusekibedust tunda saadi.

Saarlased alustasid Esiliiga B 20 vooru kohtumist Sillamäe kunstmuruväljakul innukalt ja asusid ka Maarek Suursaare tabamusest juhtima, aga kuidagi ei suudetud oma arvukaid võimalusi rohkemateks väravateks realiseerida ja lõpuks tuli hoopis kohalikult JK Kalevi duublilt vastu võtta valus 1:4 kaotus.

Järgmises voorus kohtutakse pühapäeval, 31. juulil kell 19 Kuressaare linnastaadionil JK Tallinna Kalevi duubelmeeskonnaga.

20. juulil alistas aga FC Kuressaare karikasarjas kindlalt FC Soccerneti. Evald Tipneri nimelise Eesti karika 1/32-finaalmängus mitu liigataset madalamal asuva FC Soccernetiga oli saarlaste poolelt kõvasti üritamist ja mõningaid ärevaid momente, aga lõpuks võeti ikkagi kindel 5:1 võit. Väravad lõid Maarek Suursaar (2), Tõnis Koppel, Mikk Rajaver ja Ott Torn.

Print Friendly, PDF & Email