Tänak ja Mõlder lähevad Soome rallile suurte ootustega

DMACK-i võistkonna Ford Fiesta WRC-ga sõitvad Ott Tänak ja Raigo Mõlder lähevad järgmisel nädalal sõidetavale autoralli MM-i Soome etapile kõrgete lootustega, kirjutas Saaremaa Spordisõbra portaal.

„Soome ralli on alati hooaja tipphetk, kus kõikidele sõitjatele meeldivad sealsed suured kiirused ja üles-alla teed,” rääkis Ott Tänak.

„Pärast Poolat on meil hea enesekindlus ja üritame jälle vajutada gaasi nii kõvasti, kui suudame. Ma olen sellel rallil juba mitu korda võistelnud, kogemusi on päris palju ja kui asjad sujuvad hästi, siis on meil šanssi.”

DMACK tiimijuht Dick Cormack ütles, et on kindel oma uute kruusarehvide  töökindluses Soomes. „Kuid see ralli on keerulisem. Tahame saada järgmist suurepärast tulemust, kuid Soome teed esitavad meile tõsise väljakutse,“ tõdes ta.

Print Friendly, PDF & Email