Maasikatel ilmus päris oma lugu “Kitarriga mees” (1)

kitarriga meesAnsamblil Maasikad (tuntud ka kui Maasi Poisid) ilmus lugu, mis kannab pealkirja “Kitarriga mees”.

Viisi ja sõnade autor Risto Ränk ütles Saarte Häälele, et tegu on 2007. aastal loodud bändi esimese oma looga. “Tekkis selline tunne ja kui võtsin kitarri kätte, siis see viis oli juba kuidagi olemas,” lausus Ränk. Ta märkis, et oma lugude tegemisest on bändiliikmete seas varemgi juttu olnud, kuid tulemuseni jõuti nüüd. “Tundub, et iga asi tuleb omal ajal,” arvas Ränk.

Lugu räägib Ränga sõnul sellest, et inimesed ei ole tihti rahul oma eluga ja siis tekib moment, mil saadakse aru, et midagi tuleb muuta. Tema oma hinnangul tuli “Kitarriga mees” rahuldavalt välja. Alati saab paremini, oli Ränk kindel ja märkis, et Maasikatelt võib oodata ka lisa. “Eks neid lugusid ole sahtli põhja kogunenud,” ütles ta, lisades, et salvestamine ja kõik muu loo tegemisega kaasnev võtab omajagu aega.

Lisaks popmuusikale on Maasikate repertuaaris kavereid kaheksakümnendatest ja rahvalikke meremeeste lugusid.

Lisaks Risto Rängale kuuluvad bändi Renat Ränk, Reimo Ränk, Aivo Ränk ja Robert Vahter. Loo “Kitarriga mees” produtsent on Martti Nõu. Risto Ränk ütles, et bändil on tulemas mitmeid kinniseid pidusid, kuid ühtegi avalikku esinemist praegu kavas ei ole.

Kuula ka: https://www.youtube.com/watch?v=uP8OXtt3nDE&feature=youtu.be

Print Friendly, PDF & Email