Inimliku eksituse tõttu jäid autod laeva kõhtu (8)

Kolmapäeva õhtul pääsesid Virtsu–Kuivastu parvlaeva alumisele tekile paigutatud sõiduautod maale 10 minutit hiljem kui graafikujärgselt pidanuks.

Väinamere Liinid OÜ teenindusjuht Anu Hiiuväin selgitas, et Kuivastust kell 21.40 väljuma pidanud reis viibis 10 minutit, kuna alumisel sõidukite tekil olnud ca 15 autot jäid õigeaegselt maha lossimata. “See oli tekimeeskonna inimlik eksitus, viga parandati kiiresti ja sõidukid pääsesid kaldale 10 minutit hiljem kui oleksid pidanud,” ütles Hiiuväin.

Ta märkis, et kolmapäev on laevameestel kahenädalase töövahetuse viimane päev, seega olid neil mõtted ilmselt juba kodu ja puhkuse lainel. Ettevõte vabandab Hiiuväina sõnul reisijate ees viivituse ja tekkinud segaduse pärast.

 

Print Friendly, PDF & Email