Avariides said viga ratturid (1)

MAANUS MASING

MAANUS MASING

Eile juhtus Kuressaares kaks liiklusavariid, milles said kannatada jalgrattur ja tsiklimees.

Hommikul kell 10.50 sai politsei teate, et Kuressaares Pihtla teel on juhtunud liiklusõnnetus, milles osalesid sõiduauto ja jalgrattur, ütles politsei pressiesindaja Ruth Vilusaar.

Esialgsetel andmetel oli sõiduauto juht, 37-aastane naine, autobussijaama parklast välja sõitnud, kui põrkas kokku Transvaali tänava poole liikunud jalgratturi, 76-aastase naisega. Jalgrattur viidi haiglasse tervisekontrolli.

Mõlemad juhid olid kained. Sõiduauto juhil on olemas vastava kategooria sõiduki juhtimisõigus ja turvavarustust kasutati nõuetekohaselt. Jalgratturil puudus kiiver. Kella poole nelja ajal pärastlõunal juhtus liiklusõnnetus Kuressaares Pargi tänaval, kus põrkasid kokku sõiduauto ja krossimootorratas. Haiglasse viidi vigastada saanud tsiklijuht.

Juhtumite täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus.

Print Friendly, PDF & Email