Läks lauluga: David Cameron unustas taas sisselülitatud mikrofoni

LAHKUMINE: Pärast üht viimast kohtumist ajakirjanikega sisenes David Cameron peaministri residentsi lauluviisi ümisedes. THESTAR.COM

LAHKUMINE: Pärast üht viimast kohtumist ajakirjanikega sisenes David Cameron peaministri residentsi lauluviisi ümisedes.
THESTAR.COM

Sel nädalal ameti maha pannud Briti peaminister David Cameron unustas taas pärast esinemist mikrofoni välja lülitada.

Vahejuhtum leidis aset Downing street 10 ees toimunud kohtumisel ajakirjanikega, kus Cameron teatas oma ametist lahkumisest. Pärast lühikest esinemist tänas Cameron teda kuulama tulnud inimesi, pööras neile selja ja hakkas liikuma peaministri residentsi ukse poole. Samal ajal kuuldus aga kõlaritest vaikne lauluümin: “Do dooo… doo-oo…”. Kui Cameron oli aga ukse taha jõudnud, lausus nüüd juba eksvalitsusjuht nagu kergendust tundes: Jah… hästi!”

Siinkohal tasub meenutada, et sel aastal Cameron kord juba unustas sisselülitatud mikrofoni ja sattus seetõttu diplomaatilisse skandaali. Vahejuhtum leidis aset kevadel vestluse ajal kuninganna Elisbeth II ja anglikaani kiriku juhi Canterbury peapiiskopiga. Siis nimetas Cameron Nigeeriat ja Afganistani maailma kõige rohkem korrumpeerunud riikideks.

Peaminister ütles toona vabanduseks, et ei olnud teadlik sisselülitatud mikrofonist ja sellest, et kogu nende vestlus salvestatakse. Siis lubas Cameron, et edaspidi on ta mikrofonide suhtes tähelepanelikum.

Print Friendly, PDF & Email