Kukerpillid astusid Lümandas lavale

KULTUURIJUHT KUKERPILLIDE JA VALLAVANEMAGA: Lümanda kultuurimaja juhataja Ulvi Põld võõrustajana koos (vasakult) Ike Volkovi, Toomas Kõrvitsa, Arne Haasma ja “Naabriplika” seriaalist tuntud Esna vallavanema Paveliga ehk Harry Kõrvitsaga. Foto: AARE LAINE

KULTUURIJUHT KUKERPILLIDE JA VALLAVANEMAGA: Lümanda kultuurimaja juhataja Ulvi Põld võõrustajana koos (vasakult) Ike Volkovi, Toomas Kõrvitsa, Arne Haasma ja “Naabriplika” seriaalist tuntud Esna vallavanema Paveliga ehk Harry Kõrvitsaga.
Foto: AARE LAINE

Pühapäevasel merelaulude pärastlõunal Lümanda söögimaja õues astusid rahva ette muusikat tegema Kukerpillid Tallinnast ja merejutte rääkima Rein Lember Abruka saarelt.

Pealtvaatajail, kes vahetult enne kontserdi algust autodega kohale jõudsid, oli tegemist vaba parkimiskoha leidmisega. Keegi aga tagasi ei pööranud, sõidukile leiti koht kasvõi mõnesaja meetri kaugusel. Menubänd esines oma tuntud headuses vanade meeleolukate paladega.

Vahejutud olid muhedad, vahest murelikudki, kui silmas pidada seda, et eelmisel õhtul Mõntus kalurite päeval esinedes oli muusik Toomas Kõrvits kaotanud prilliklaasi. Nii ta siis seekord “ühesilmsena” publiku ette astus. Pillimängu ja laulu see aga ei seganud. Kõik kukkus kenasti välja.

Abruka saarevaht Rein Lember jättis pühapäeval saare valveta, et rahvale Lümandas merejutte pajatada. Ka mälumängu viis ta läbi.

 

Print Friendly, PDF & Email