Koerad pandi proovile

Möödunud nädalavahetusel toimus koerte agilityvõistlussarja Saaremaa Agility Käpp 2016 II võistlus. Osalejate seas oli hulganisti saarlastest koerasportlasi, kes noppisid oma lemmikutega esikohti.

Tegemist oli rahvusvahelise Eesti kennelliidu aastakoerte punktiarvestusse mineva võistlusega, mida korraldas MTÜ Saarlaste Agilityklubi. Starti asus kokku 89 paari, lisaks Saaremaa koerasportlastele oli osalejaid nii Eestist kui ka Lätist ja Soomest.

Korraldaja Monika Põld, kes on ise atesteeritud koolitaja, arvas, et üritus läks kenasti korda, aga tema sõnul oskavad seda hinnata pigem osalejad. Ürituse kommentaariumisse jäetud tänu- ja kiidusõnad annavad põhjust arvata, et üritus oli hästi korraldatud ning nauditav kõikidele osalejatele.

Kristina Kretova

Print Friendly, PDF & Email