Kalurite päeva gastronoomiline eelmäng Nasval

Kalurite päeva gastronoomiline eelmäng Nasval Eile toimus Nasva klubis Saarte Kalanduse projektitoetuste taotlemise võimalusi tutvustav piirkondlik teabepäev ja projektide kirjutamise ning kala esmatöötlemise ning väärindamisealane õppepäev. Kalagurmaane juhendas restorani Ku-kuu peakokk Toomas Leedu (keskel), kelle näpunäidete järgi keetis Hans Teiv vägeva uhhaa. Els Ullman-Kuuskman valmistas aga hõrgu vähikoorikuvõide. Foto: Maanus Masing

Eile toimus Nasva klubis Saarte Kalanduse projektitoetuste taotlemise võimalusi tutvustav piirkondlik teabepäev ja projektide kirjutamise ning kala esmatöötlemise ning väärindamisealane õppepäev. Kalagurmaane juhendas restorani Ku-kuu peakokk Toomas Leedu (keskel), kelle näpunäidete järgi keetis Hans Teiv vägeva uhhaa. Els Ullman-Kuuskman valmistas aga hõrgu vähikoorikuvõide. Foto: Maanus Masing

 

Print Friendly, PDF & Email