Esmaspäeval saabub esimene matkelaev (2)

Esmaspäeval peatub Saaremaa sadamas selle hooaja esimene kruiisilaev Europa, mis toob saarele 358 turisti.

Kruiisifirma Hapaq Lloyd Cruises korraldatud viietärnikruiisil on valdav enamus reisijaid pärit Saksamaalt. Lisaks sakslastele on laeval veel reisijaid Šveitsist ja Austriast, aga ka eksootilisemaid külalisi, näiteks Tšiilist ja Kanadast. Kokku saabub Saaremaale 9 erineva riigi kodakondsusega kruiisituriste, teatas ASi Tallinna Sadam turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro.

Estonian Holidays poolt korraldatud neli erinevat ekskursiooni  viivad reisijaid tutvuma Saaremaa olulisemate vaatamisväärsustega. Neli rühma koos giidiga  on tulemas Kuressaarde ja tutvuvad  siin lähemalt Kuressaare lossi ja vanalinnaga. Kaks rühma keskendub maaelule ja nemad külastavad Angla tuulikuparki, kus saavad maitsta kohalikku leiba ja vaadata rahvatantsu-
etendust. Lisaks külastatakse GoodKaarma seebitalu.

Kaks rühma võtavad ette pikema 6-tunnise tuuri ja näevad ära kõik olulised Saaremaa hitid (Karja, Angla, Kaali, Kuressaare) ning loodetavasti naudivad nad  lõunasöögiks kalatoite suurepärase vaatega Kuursaali restoranis.

Aktiivsemad ja seiklushimulisemad turistid viiakse Vilsandile matkama.

Soovijail on aga võimalus ka omal käel Kuressaares või sadama ümbruses ringi vaadata.Laev saabub Saaremaale Riiast ning suundub edasi Tallinna.

Print Friendly, PDF & Email