SEB kontor läheb üle automatiseeritud sularaha teenindusele

Alates 1. augustist läheb SEB Kuressaare kontor üle kaasaegsele automatiseeritud sularaha teenindusele ehk sularahaga seotud toiminguid on edaspidi võimalik teha pangakontori iseteenindusalal asuvates automaatides, mis on avatud ööpäevaringselt.

“Eestimaalaste tarbijakäitumine on viimaste aastate jooksul märgatavalt muutunud. Kliendid eelistavad sularaha asemel järjest enam kaardiga maksmist ja igapäevapanganduse tehingud on liikunud kontorist erinevatesse kaug­kanalitesse,” selgitas SEB jaepanganduse divisjoni direktor Tõnu Sepp.

Seetõttu on valdaval osal klientidest vaja pangakontorit külastada vaid kord aasta või kahe jooksul, et koos spetsialistiga vaadata üle oma investeeringud ja laenud ehk kontoritest on saanud nõustamiskeskused.

Sularahateenused jäävad aga kõikidesse kontoritesse alles – neid saab edaspidi kasutada iseteenindusalal asuvates sisse- ja väljamakseautomaatides, kinnitas Sepp.

 

Print Friendly, PDF & Email