Pihtla selts võttis taas kokkutuleku võidu

KAITSESID TIITLIT: Saarte Hääle pildile jäid (vasakult) Kaido Välja, Indrek Jalakas, Tarvi Tuuling ja esireas pikutav Priit Kose.  MAANUS MASING

KAITSESID TIITLIT: Saarte Hääle pildile jäid (vasakult) Kaido Välja, Indrek Jalakas, Tarvi Tuuling ja esireas pikutav Priit Kose.
MAANUS MASING

Läinud nädalavahetusel Muhus Koguva külas toimunud saarte jahimeeste 26. kokkutuleku üldvõidu viis taas koju Pihtla, kes oli parim ka möödunud aastal.

Traditsiooniliselt toimus rida erinevaid võistlusi, mille tulemuste kogusummana selgitati välja ka üldvõitja. Uudse alana olid muhulased seekord välja pakkunud vibulaskmise.

Kokkutulekulisi kimbutas ka vihm, kuid Ive Kuningas Saarte jahimeeste seltsist ütles Saarte Häälele, et jahimehed on harjunud igasuguse ilmaga looduses viibima ja ei lasknud ennast vihmasajust häirida.

Parimad seltsid alade lõikes: kuulilaskmine – I koht Aste, II Karja, III Sõrve Sääre; haavlilaskmine – I Aste, II Karja, III Pihtla; köievedu – I Aste, II Valjala, III Pihtla; juhtkonna võistlus – I Orissaare, II Mõntu, III Kaali; kalapüük – I Võhma, II Pärsama, III Aste; mitmevõistlus – I Orissaare, II Metsküla, III Laimjala; sasku – I Salme, II Pihtla, III Leisi; vibulaskmine – I Kaali, II Orissaare, III Aste; rannavõrkpall – I Leisi, II Orissaare, III Valjala; laagrikujundus – I Võhma, II Kärla, III Pihtla; kokandus – I Tornimäe, II Pärsama, III Pihtla; viktoriin – I Pihtla, II Orissaare, III Laimjala; jahijutt – I Pihtla, II Tornimäe, III Kaali.

Print Friendly, PDF & Email