Kuninganna Elisabeth II käskis maakleril kõik maha müüa

PELGAB HALVIMAT: Eelseisev Brexit on pannud muretsema ka kuninganna Elisabeth II. Ega`s muidu poleks ta andnud oma börsimaaklerile korraldust vabaneda kõigist väärtpaberitest. Võib oletada, et oma vara hoiab ta lähiajal kas Ameerika dollarites või siis väärismetallides. THEONION.COM

PELGAB HALVIMAT: Eelseisev Brexit on pannud muretsema ka kuninganna Elisabeth II. Ega`s muidu poleks ta andnud oma börsimaaklerile korraldust vabaneda kõigist väärtpaberitest. Võib oletada, et oma vara hoiab ta lähiajal kas Ameerika dollarites või siis väärismetallides.
THEONION.COM

Teadeteagentuuride andmetel andis kuninganna Elisabeth II päev pärast Brexiti referendumi tulemuste avalikustamist (see oli jaanipäeval, 24. juunil) oma börsimaaklerile korralduse vabaneda kõigist väärtpaberitest.

“Vabane kõigest, mis mul on, ja mida kiiremini, seda parem… Olgu neetud [see olukord]!” olevat Tema Majesteet vihahoos lausunud.

Peamiselt satiiriuudistele spetsialiseerunud inglisekeelne uudisteportaal The Onion teab aga lisada, et see telefonivestlus börsimaakleriga toimus kõrgendatud toonis ja kuninganna olevat isegi sedavõrd endast välja läinud, et lõi korduvalt rusikaga vastu 16. sajandist pärit antikvaarset lauda.

“Meil ei ole aega. Paiska kõik müüki… kogu [väärtpaberite] portfell, pole oluline, kes on ostja,” andis Elisabeth II maaklerile korralduse.

Sealjuures olevat Tema Kuninglik Kõrgus vihahoos kasutanud isegi lihtrahvale omast vulgaarset kõnepruuki.

Nimelt paneb uudisteportaal The Onion Briti kuninganna suhu järgmised sõnad: „Just hurry the fuck up and do it!“ (pehmes tõlkes – ära mökuta ja tegutse!)

Pärast konsulteerimist oma rahandusnõunikega, olevat aga Tema Majesteet kokku kutsunud kuningliku perekonna liikmed ja informeerinud neid, et kokkuhoiu tõttu tuleb osa teenindavast personalist töölt kiiremas korras vallandada ja et tulevikus peab perekond osaliselt katma Buckinghami ja teiste kuninglike paleede ülalpidamise kulud.

Print Friendly, PDF & Email