Valjala katuseraha ei andnud (4)

Valjala vallavolikogu jättis rahuldamata töötu invaliidsuspensionäri Aada Hallikääre avalduse, milles ta soovis vallalt toetust korterelamu katuseremondi osamakse tegemiseks.

Ajaleht Saarte Hääl kirjutas 16. juunil, et invaliiduspensionär Aada Hallikääre suutmatus tasuda Valjala alevikus asuva kahekorruselise korterelamu katuseremondi osalust võib läbisadava katuse 16 000 eurose eelarvega väljavahetamistöö edasi lükata. Remondi võimalikust edasilükkamisest murelike majaelanike kaasaaitamisel esitas Hallikäär avalduse, milles ta palus vallal toetada remondi osamaksu tasumist 1118 euroga.

Enne jaanipäeva avaldust arutanud Valjala vallavolikogu hääletas aga kaheksa saadiku vastuhäältega (kaks jäid erapooletuks) toetuse maksmise vastu. Volikogu esimees Liilia Eensaar märkis, et elamus ei ole moodustanud korteriühistut ning toetuse soovija ei kasuta korterit ise elamiseks, vaid on andnud selle rendile. Lisaks on majas palju peresid, kes elavad nö toimetulekupiiril, ent on suutnud remondiraha säästa, viitas Eensaar.

 

Print Friendly, PDF & Email