Töökorraldusest vallamajas

Kätte on jõudnud suvi ja puhkuste periood. Sellest tulenevalt veidi vallamaja töökorraldusest, et kõik parimal viisil sujuks.

Kindlasti peab juunis, juulis, augustis asju ajades arvestama, et suvel on tihedam puhkuseperiood ka vallamajas. Seega on suveperioodil mõistlik eelnevalt kokkusaamise osas ametnikule ette helistada. Samas on kasulik ametnikuga eelnevalt aeg kokku leppida igal juhul – vastasel korral tuleb arvestada, et ametnik võib olla hõivatud tööülesannete täitmisega muul moel või majast väljaspool ega saa ootamatult saabuvat klienti koheselt vastu võtta.

Alates juunikuust ei ole kodanike vastuvõttu neljapäeviti peale lõunat, sest see on aeg, mil ametnik saab tegeleda kirjadele vastamise, erinevate taotluste kooskõlastamise, õigusaktide ettevalmistamise ja muu taolisega, mis ei hõlma inimeste vahetut teenindamist.

Ametnike puhkuste ja eelseisva nädala sündmuste ajakava avaldatakse jooksvalt ka valla kodulehel: www.laanesaare.ee

Print Friendly, PDF & Email