Tänak ja Mõlder sööstavad Poola rallil võistlustulle

TIMO ANIS

TIMO ANIS

Sel nädalalõpul toimuval Poola rallil osaleb kolm Eesti lipu all kihutavat rallipaari. WRC-sarjas löövad kaasa mullu Poolas poodiumi kolmandale astmele tõusnud Ott Tänak ja Raigo Mõlder ja seega on saarlastel taas, kellele pöialt hoida.

Läinud nädalal andis DMACKi meeskond pressiteate vahendusel teada, et 30. juunist 3. juulini peetava Poola ralli kiiruskatsetel oodatakse Ott Tänakult häid aegu.

WRC2 sarjas hoiavad Eesti au kõrgel aga Karl Kruuda ja Martin Järveoja ning Sander Pärn ja James Morgan.

Poola MM-ralli testikatse sõidetakse neljapäeva hommikul, sama päeva õhtul on kavas ralli esimene 2,5 km pikkune lühike kiiruskatse. Reedel sõidetakse üheksa, laupäeval seitse ja pühapäeval neli katset, ralli kogupikkus on 306,1 kilomeetrit.

 

Print Friendly, PDF & Email