Enn Meri stipendium Teet Kirstule (4)

stipendium

Ettevõtja Enn Meri andis parimale sel suvel Kuressaare ametikooli lõpetanud saarlasest väikelaevaehitajale 500-eurose stipendiumi, mille pälvis Teet Kirst (fotol).

“Teet on hästi kohanev, sõbralik ja hea huumorisoonega noormees,” rääkis rühmajuhataja Anne Rand, kes kuulus stipendiaadi välja valinud komisjoni. “Ta on algatusvõimeline ning kohusetundlik ja sai Lindvart OÜs praktikal olles kiita kvaliteetselt tehtud töö eest.”

Enn Meri andis stipendiumit välja neljandat aastat järjest.

“Olen väga rahul oma Saare Paadis tehtud jahiga ja tahan anda oma panuse, et siinsed väikelaevaehituse traditsioonid püsiksid ja oskused nooremale põlvele edasi antaks,” rääkis Meri stipendiumit välja kuulutades.

Stipendiumi saamise tingimusteks olid väga head erialased oskused, huvi eriala vastu ja motivatsioon õpitud valdkonnas jätkata.

Kuressaare ametikool on ainus kutseõppeasutus Eestis, kus saab väikelaevaehitajaks õppida. 12. augustini käib sisseastumisavalduste vastuvõtt, kus õppima saab asuda päevases õppes kutsekeskharidust andvale väikelaevaehitaja erialale ning tsükliõppes laevandustehnika paigaldaja erialale.

 

Print Friendly, PDF & Email