Eestlased terroriakti järel: oleme terved

Istanbulis elav saarlane Hille Hanso ja tema elukaaslane Tõnu Grünberg peavad suureks vedamiseks, et ei sattunud teisipäeva õhtul Atatürki rahvusvahelises lennujaamas toimunud enesetapurünnaku keskele.

Hanso pidi pärast Atatürki lennujaamas teisipäeva õhtul toimunud terroriakti oma sõpru-tuttavaid rahustama, et tema ja ta elukaaslane Tõnu Grünberg on elus-terved ja väljaspool ohtu.

“Minuga on kõik korras ja mu lähedastega ka,” teatas Hanso Facebooki vahendusel. “Tõnu on aga lennuväljal. Tänu jumalale, on kõik ka temaga korras, aga kogu kaose tõttu ei pääse ta lennukist välja.”

“Maandusin 30 minutit pärast terroriakti, vedas, et mitte varem, ega  jõudnud veel terminali siseneda,” kirjutas Tõnu Grünberg FB-s. “Ja milline kergendus, et Hille mulle seekord vastu ei tulnud ega olnud lennujaamas, kui paugud käisid. Seekord läks küll lähedalt mööda.”

Hille Hanso sõnul ei läinud ta elukaaslasele sel õhtul lennujaama vastu, kuna Eestist Istanbuli külastanud grupi üks liige tähistas oma sünnipäeva. “Selles mõttes läks väga õnnelikult, et Tõnu ei olnud parasjagu lennujaamast väljumas ja mina ei olnud sisenemas,” rääkis Hanso Saarte Häälele. “Sissepääsu juures see terroriakt aset leidiski.”

Hille sõnul on ka tema tuttavatega õnneks kõik korras.

 

Print Friendly, PDF & Email