Torgu otsustas Lääne-Saarega juttu ajada (5)

Torgu vallavolikogus oli eile ühe päevakorrapunktina arutusel ka Lääne-Saare valla liitumisettepanek.

Volikogu esimehe Mihkel Undresti sõnul otsustas volikogu, et läbirääkimisi peetakse nii Kuressaare linna kui ka Lääne-Saare vallaga. “Arvasime, et kaks rinnet on ka sõjas teinekord edu toonud. Nii et me ei jäänud ühele rindele, räägime nendega ka läbi,” sõnas Undrest.

Tema hinnangul on see hariv kogemus, samuti edasiviiv. “Kummaga lõpuks liitume või ei liitu me üldse kellegagi, see on juba tulevikuasi, aga praegu tahaksime kuulda ka Lääne-Saare valda – kohtume inimestega ja räägime juttu.”

Undresti sõnutsi suhtuvad nad läbirääkimistesse sõbralikult ja leiavad, et linna nad sellega kuidagi reetnud ei ole. “Me pole ju midagi veel allkirjastanud ja linnaga on asjad kaugemal. Vaatame, mis saab, võib-olla oleks Lääne-Saare vallaga mõni asi lihtsalt parem.”

 

Print Friendly, PDF & Email