Maarek Suursaar tahab esiliiga B suurimaks väravakütiks

“Eesmärk on väga kõrge, sest iga ründaja soov on olla liiga parim väravakütt,” tunnistas FC Kuressaare eduriviliider Maarek Suursaar. Oma sõnul on tal ründajana arenguruumi veel kõvasti ja iga elementi võiks rohkem harjutada.

Tänavu mängitud kuueteistkümne mänguga on liiga väravaküttide tabelitipus Maarek Suursaar (FC Kuressaare) 13, Jürgen Kuresoo (FC Elva) 12, Rauno Esop (Raasiku FC Joker) 11 ja Mikk Rajaver (FC Kuressaare) 11 tabamusega.

“Praegu on läinud nii ja naa,” märkis noor ründaja, lisades, et alati võiks paremini minna ja paremini mängida, sest päris palju võimalusi on ka löömata jäänud.

“Aga ma arvan, et mingil määral mõjutab see, et väravavahid käivad harva trennis ja tühja väravasse löömisest pole tolku. Seda, kui palju oleks tarvis lüüa, et tiitel võita, ei oska ma öelda. Oleneb, palju teiste meeskondade ründajad löövad ja kui hea hoog neil sees on.”

Samas püsib konkurentsis ka Mikk Rajaver. “See on ikka pigem positiivne, et ühest meeskonnast on kaks ründajat, kes madistavad väravaküti edetabelis kõrgel kohal,” nentis Maarek Suursaar. “Ega Margus Rajavergi kaugele jää ja temagi võiks olla seal eesotsas koos meiega.”

Lisaks leidis Maarek Suursaar, et esiliiga B tase on täitsa okei, aga FC Kuressaare tahab ja on võimeline kõrgemale pürgima.

 

Print Friendly, PDF & Email