Remo Holsmer kaotas kohtus (2)

Postimeest väärinfo levitamises süüdistanud reformierakondlasest riigikogulane Remo Holsmer sai kaotuse osaliseks, kui Tartu maakohus leidis eile, et tema hagi tuleb jätta rahuldamata, vahendas BNS.

Holsmer esitas mullu septembris kohtule hagi Postimehe vastu ja taotles tema kohta esitatud väidete ümberlükkamist. Holsmer viitas mullu 4. ja 5. septembril Postimehes ilmunud lugudele väidetava hüve küsimise kohta Vjatšeslav Leedolt, kinnitades, et ei ole küsinud Leedolt mingisugustki hüve ja artiklites esitatud väited on valed.

Tallinna Sadama nõukogu endine juht soovis faktiväidete ümberlükkamist ja ebakohase väärtushinnangu avaldamisega tekitatud mittevaralise kahju hüvitamist.

Kohtus tunnistusi andmas käinud laevandusärimees Vjatšeslav Leedo kinnitas aga, et kuigi Holsmer ei ole temalt raha küsinud, käis tema jutul Tallinna Sadama endine juhatuse liige Allan Kiil, kes küsis neli miljonit eurot ning nimetas ka üheselt Holsmeri nime.

Tartu maakohus leidis reedel, et Holsmeri hagi Postimehe vastu tuleb jätta rahuldamata. “Menetluskulud jätta Remo Holsmeri kanda. Välja mõista Remo Holsmerilt AS-i Postimees Grupp kasuks menetluskuluna 2640 eurot,” seisab kohtu resolutsioonis.

 

Print Friendly, PDF & Email