Kalmer Mäekallas avab Kuressaares pop-up kingapoe


Aastate eest eduka ABC Kinga kauplusteketi üks looja ja omanik olnud Saaremaa ettevõtja Kalmer Mäekallas plaanib kas selle nädala lõpul või järgmise nädala algul avada Kuressaare südalinnas oma uue kingakaupluse ShoeShop suvise poe.

Tallinnas Solarise keskuses avas Mäekallas ShoeShopi kaupluse märtsi lõpupoole ja siht oli juba siis selge – laiendada jalatsituru sortimenti Eestis. Kingaärimees annab lootust, et kui suvehooajal siingi hästi läheb, võib kõne alla tulla püsivamalt siiapoole merd jäämine.

“Koju ju ikka teed,” põhjendas ta otsust suveks kauplust just Kuressaarde laiendada. Pealegi, jalatsisortiment võiks ju kodusaarelgi laiem olla. “Üritame ikka teistsugust sortimenti tuua. Meil on pood Solarises ja eks enam-vähem samasugune sortiment tuleb ka Kuressaares,” avaldas ta. Jalatseid leiab poest meestele ja naistele.

ShoeShopi pop-up (ajutiselt avatud – toim) pood seab end sisse endise Pallopsoni äri ruumides. “Praegu on plaan oktoobrini ehk siis Saaremaa rallini vähemalt. Võib-olla vaatame pärast seda edasi ka – kui läheb hästi, jätkame,” arutas ta. “Üritame ikka rohkem nahast jalatseid müüa, Itaalia täisnahast. Väga “kunstiga” ei tahaks tegeleda,” nentis ta. Kuressaares avatava kaupluse müüja on juba olemas.

 

Print Friendly, PDF & Email