Vanas kalapoes saab nüüd piitsa (17)

SIIN SAAB PIITSA: Ruth Perel ja Mendi Kallavusel oli kindel tahtmine pakkuda midagi uudset ja eksklusiivset. Nii leiabki uuest klubist ka sadomaso ruumi. MAANUS MASING

SIIN SAAB PIITSA: Ruth Perel ja Mendi Kallavusel oli kindel tahtmine pakkuda midagi uudset ja eksklusiivset. Nii leiabki uuest klubist ka sadomaso ruumi.
MAANUS MASING

Ruth Pere ja tema ema Mendi Kallavus avasid Kuressaare kesklinnas uue stripiklubi kunagise kalapoe majas, kus asub teinegi samalaadne asutus.

“Meile meeldivad mehed,” selgitas Mendi Kallavus Royal Gentlemen´s Club´ist, miks nad koos tütrega uue meelelahutusasutuse avasid. Kallavus on erinevate stripiklubidega seotud olnud 16 aastat ja Ruth Perel on selles äris viie aasta pikkune kogemus baaridaamina. “See tundus õige ala, millega edasi tegeleda,” märkis Ruth Pere, Kuressaare uusima klubi omanik.

Seda, et Kiriku tn 5 asub ka stripiklubi Ärtu, kumbki oma sõnul ei pelga. Kallavus märkis, et mingisugust riidu pole. Ta müüs oma osa Ärtus maha ja alustas koos tütrega uut äri. Klubi ruumideks soovitigi just neid, kus viimati tegutses piljardiklubi.

Mängi kasvõi piljardit

Lisaks postitantsusõule pakutakse Royalis kõikvõimalikke stripiklubi teenuseid. Saab tellida erootilist massaaži, minna seltsidaamiga sauna ja nautida privaatselt täielikku strippi. “Laval toimub topless-esinemine,” ütles Kallavus. Piljardilaud on klubis samuti olemas. “Kultuurne rahvas armastab piljardit mängida, seepärast me ühte lauda tahtsimegi,” selgitas Kallavus. Ta lisas, et noormehed, kes oskavad piljardit mängida, käituvad ka hoopis viisakamalt kui need, kes niisama nurga peal suitsetavad.

Noorel omanikul Ruth Perel oli aga kindel tahtmine pakkuda midagi uudset ja eksklusiivset. Nii leiabki uuest klubist ka sadomaso ruumi. Lisaks voodile on seal mitmesuguseid piitsu ja käeraudu ning tool, kuhu saab inimese kinni panna. Pere märkis, et sellisest ruumist ja teenusest on puudust tuntud näiteks poissmeeste õhtutel. Muidu on pruut näiteks hommikumantlivöö mehele kaasa andnud, et oleks millegagi tulevase peigmehe käsi kinni siduda. “Poissmeeste õhtul on lõbus, kui saab panna peigmehe käed raudu ja kaelarihma kaela. Ja kui siis tüdruk teda natuke piitsutab…” lisas Mendi Kallavus.

Kuna nii Kallavus kui ka Pere on pikka aega stripiklubis töötanud, teavad mõlemad hästi, et tihtipeale tullakse stripiklubisse ka midagi enamat nõudma. “Seadus ei luba seksteenust müüa ja meie seksteenust ei müü,” oli Kallavus konkreetne. “Tüdrukud ei taha oma taset nii madalale lasta, et keegi saaks neid nimetada inetuma nimega kui striptiisitar ja striptiisitar on sõutantsija,» lisas ta.

Striptiisitarid tulevad Royalisse mitmelt poolt üle Eesti. Kallavuse sõnul arvatakse tihti, et kui on strippar, siis on ta vene rahvusest, kuid tegelikult see nii ei ole. Ta lisas, et neilt leiab nii professionaale kui algajaid, võimalus antakse kõigile. “Ühel tuleb paremini välja kehaline esinemine, teisel suhtlemine,” selgitas ta. Postitants on tema hinnangul ilus ala, mis hoiab keha ilusa ja õpetab naisi erootiliselt liikuma.

Pole siivutu paik

Royalisse oodatakse klientidena ka naisi, kuid nad peavad teadma, kuhu nad tulevad, selgitas Ruth Pere, viidates, et maja reegleid peab austama ja salliv olema. Ta lisas, et stripiklubi ei ole mingi siivutu paik, kuigi nii kiputakse arvama.

Kallavuse sõnul polegi nii harvad juhud, kus mees ja naine tellivad üheskoos privaatse striptiisi. “Tänavad hiljem, ostavad naisele veel joogi ja lähevad ära,” märkis ta.

Klubil on ka oma moto, mis kõlab: “Kõik su sõbrad on siin, sa lihtsalt ei tunne neid veel. Astu sisse ja saa tuttavaks.” Kallavus kinnitas, et maja õhkkond püütakse hoida selline, et keegi ei peaks ennast ebameeldivalt tundma. Kõiksugu sekelduste puhuks on olemas ka turvamehed.

Print Friendly, PDF & Email