Muhus võtavad mõõtu suvenaabrid

Kui saarlased Soelas ja hiidlased Sõrus sikutavad laupäeva õhtul köit, selgitamaks kumb saar kangem, siis Muhus Lõunaranna sadamas laulavad muhulased ja saarlased sama päeva pärastlõunal võidu ETV saate “Suvenaabrid” salvestusel.

“Saates “Lauluga maale” said publikuks kohale tulnud muusikasõbrad vaid kaasa laulda. Nüüd võib paikkonna lauluseltskond aga juba teist aastat lisaks lauluoskusele ja pealtvaatajate kaasahaaramisvõimele mõõtu võtta selles, kuivõrd hästi tuntakse oma kodukohta, naabrite tegemisi ja Eestimaad üldse,” rääkis saate produtsent Valdur Sepp.

Lõunaranna sadamas astuvad kell 16 publiku ja kaamerate ette saatejuhid Gerli Padar ja Jüri Aarma. Muhulasi esindab laulukoor Leena Peegli juhatusel. Võistlema on nad kutsunud Valjala segakoori Waldia, kelle dirigent on Inga Rand.

Solistina teeb seekord kaasa Kristjan Kasearu. ETV ekraanile jõuab muhulaste-saarlaste saade 16. juulil. Kontsert on kõigile tasuta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email