Kuressaares ja Orissaares näeb USA sportautosid

Eesti Corvette-klubi on nagu mullugi suvel saabumas taas Saaremaale, et siin veidi ringi sõita ja muu hulgas ka näidata kõigile huvilistele värvikirevaid luksus-sportautosid.

Klubi juhataja Margus Kärdi sõnul jõuavad klubi liikmed Muhu saarele eeloleva reede ennelõunal. “Enamik, 12 autot, tuleb siis, ülejäänud tulevad õhtul järele,” märkis Kärt. Autod on väljalaskeaastaga 1974–2014.

Seejärel suundutakse Orissaarde, kus kella 15 ajal algab Konsumi parklas autonäitus. “Kõik on oodatud ja see on loomulikult tasuta,” kinnitas Kärt.

Pärast näitust sõidetakse mööda põhjarannikut kuni Mustjalani ja sealt linna külje alla Suure Töllu puhkekülla. Sel õhtul on autod enamasti Töllu puhkekülas, kuhu võib samuti klubi juhataja sõnutsi autosid julgelt uudistama minna, sest need pargitakse Kuivastu maantee äärsele parklapoolele.

Laupäeval kell 11–14 toimub autonäitus aga Kuressaare keskväljakul. Ka seal on näitus kõigile tasuta. Kui linnas näitusega ühele poole saadakse, suunduvad sportautod läbi Kuressaare Sõrve poole. “Külastame seal sõjamuuseumi,” lisas Kärt. Tagasi Töllu puhkekülla jõutakse õhtu hakul.

Ka pühapäeval võib silmailu pakkuvaid autosid näha liikumas Kuressaare vahel, seda aga hommikupoole, sest pealelõunal võtab klubi taas suuna Kuivastu poole, et koju naasta.

 

Print Friendly, PDF & Email