FC Kuressaare jätkas Elvas võidulainel

Esimest korda Elva linnastaadionil mänginud FC Kuressaare pakkus Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste esiliigas B FC Elvale külakostiks 0 : 2 kaotuse.

Viimastes mängudes vaid võite tunnistanud saarlased võtsid mänguohjad kohe oma kätte. “Kontrollisime kohtumist kohe, saime üsna kindla võidu ja oleks võinud ka rohkem väravaid lüüa. Kõige tähtsam, et võitsime,” märkis meeskonna peatreeneri kohusetäitja Sander Viira.

Kuressaare meeskonna viis 24. minutil Rasmus Saare mahatõmbamise eest määratud penaltist 1 : 0 juhtima Mario Pruul. 52. minutil mängis Maarek Suursaar heale positsioonile Rasmus Saare, kes lõi seisuks 2 : 0. Kuna JK Tartu JK Welco kaotas Tallinna Kalev II-le 1 : 2, siis jagab FC Kuressaare ühe vähema mängu juures tartlastega esiliiga B liidrikohta. Järgmisena kohtutaksegi Kuressaare linnastaadionil.

“Oleme enesekindlad ja tahame nüüd juba liidrikoha enda kätte võtta ja punktivahe sisse mängida,” lausus Sander Viira.

 

Print Friendly, PDF & Email