Sõbralt Sõbrale kauplus avas Kuressaares eile uksed (3)

mAANUS MASING

MAANUS MASING

Üle Eesti seni 14 müügikohta omav kauplustekett Sõbralt Sõbrale avas eile keskpäeval kaupluse Kuressaares Lasteaia tn 4.  Rootsist kasutatud dekoratiivesemeid ja mööblit toov kauplus on valmis ka kohalike inimeste asju vahendama. Kirikliku taustaga ettevõte toetab teenitud rahaga vähekindlustatud lapsi ja võimalusel ka teisi kohalikke sotsiaalseid ettevõtmisi. Näiteks on korraldatud üle 80 lapsele sünnipäevapidu, kellel muidu oleks sünnipäev olemata olnud. Tehakse ka lastelaagreid.

Esmaspäevast reedeni on pood avatud kl 10-st 18-ni, laupäeval 10-st 15-ni. Kaup hakkab jooksvalt vahetuma, kindlat kaubapäeva neil pole. “Hinnad on ostjatele igati taskukohased ja õigel ajal kohale sattudes võib meilt tõelise aarde koju viia,” julgustas poepidaja Henri Lehtsaar (fotol) kliente.

Print Friendly, PDF & Email