Saare Kapp saab 20

Tänavu 20. augustil toimub Saaremaal Reinu ratsatalus Reinu Kapp XX. Reinu Kapp on üks pikema traditsiooniga ratsutamisvõistlusi Eestis.

Reinu ratsatalu peretütre Mari-Ann Udekülli sõnul on võistlus oma nime saanud sellest, et seda korraldatakse vanas Reinu talus. “Ja just nimelt Kapp, mitte Cup, sest saarlased manustavad kesvamärjukest ju ikka kapast,” selgitas ta võistluste nimes peituvat sõnademängu.

Reinu ratsatalu perenaine Anne Udeküll on võistlust korraldanud juba 19 aastat. Tänavu 20. augustil toimub võistlus 20. korda. Läbi aegade on Mari-Ann Udekülli sõnul võistlusest osa võtnud ratsasportlased üle kogu Eesti.

Lisaks mitmetele parkuuridele on Reinu Kapil plaanis ka sõuprogramm. Parkuuride vahepeal toimuvad erinevad kavad hobustele ja hiljem ka  peoõhtu kohaliku Saaremaa bändiga.

 

Print Friendly, PDF & Email