Suvi Orissaare noortekas

Koolinoorte suvevaheajale minek toob kaasa ka noortekeskuse ülemineku suveajale. Seega oleme 6. juunist avatud E–R kl 11–16.

Meil on tulemas töine ja lõbus laagrisuvi. Alustame töömalevaga, mis kestab 26. juunist 2. juulini. Töömalev toimub Orissaares esmakordselt ja noortekeskus korraldab selle koostöös Eesti noorsootöö keskuse ja Orissaare vallavalitsusega. Malevarühma võtame 14 noort alates 13. eluaastast. Veel on üksikuid vabu kohti!

Osalemine Eesti meremuuseumi ideekonkursil ja osutumine väljavalituks andis meile võimaluse ja vahendid laste- ja noortelaagrite läbiviimiseks. Laagrid toimuvad kahes vahetuses: 4. juuli – 8. juuli, kuhu ootame lapsi vanuses 7–9, ja 18. juuli – 22. juuli, kuhu ootame noori vanuses 10–13. Orissaare valla sissekirjutusega noorele maksab laager 25 eurot ja väljastpoolt valda tulevatele noortele 40 eurot.

Lisainfo laagrisse registreerimise kohta ilmub juuni alguses. Jälgige reklaami!

maidi tilkMaidi Tilk, Orissaare ANK

 

Print Friendly, PDF & Email