SPORDIVEERUD

Alusta suve sportlikult!

31. mail toimus Orissaare tammega staadionil perespordipäev, kus jagus sportlikku tegevust nii väikestele lastele kui ka täiskasvanutele.

EOK ja CocaCola rahastatud perespordipäeval osales ligikaudu 150 last ja täiskasvanut. Päev oli lõbus. Kõige pisemad mudilased mängisid staadionil maastikumängu. Suuremad lapsed ja täiskasvanud jooksid võidu ümber Orissaare alevi (ligikaudu 3,5 km). Madis Kallas pidas haarava loengu spordimotivatsioonist.

4. juunil toimuvad Orissaare spordihoones juba viiendat korda Saaremaa lahtised meistrivõistlused klassikalises lamades surumises. Võisteldakse rinnalt surumises, kusjuures spetsiaalse surumistrikoo kasutamine ei ole lubatud. Iga kategooria pingerida moodustatakse võistlejate parimate tõstete alusel. Tugevate naiste ja meeste võistlus Saaremaa meistri tiitli peale algab laupäeval, 4. juunil kell 12.30. Üritus on pealtvaatajatele tasuta. Ole kohal!

Lisainfot võistlusjuhendi kohta leiab www.orissaaresport.ee.

Peakorraldaja Raimo Tamm


Eesti saarte mängud

Sel aastal toimuvad Eesti saarte mängud Hiiumaal, 11. juunil Emmastes. Orissaare sportlased esindavad Kõinastu saart.

Võistluskavas on kergejõustik, rannavõrkpall, tänavakorvpall, male, tennis, mälumäng, petank, orienteerumine ja rattakross. Kõik, kes soovivad end mõnel alal proovile panna, andke endast teada Orissaare valla spordijuhile Andlale (orissaare.sport@gmail.com), kes koordineerib Orissaare valla delegatsiooni komplekteerimist.

Liisi Miller

Print Friendly, PDF & Email