Expert pakib end Aurigas kokku (5)

Auriga kaubanduskeskuse esimesel korrusel asuv tehnikakauplus Expert on alustanud suuremat sorti lõpumüüki, sest lõpetab peagi oma tegevuse Aurigas.

Experti tehnikakaupluste turundusjuhi Joonas Kulli sõnul on Kuressaare kauplus alustanud lõpumüüki, kuna uuenevas Auriga keskuses on plaanis muudatused. Expert ei leidnud aga uuenevas keskuses uut sobiva suurusega kauplusepinda. Seega tuleb tegevus seal lihtsalt lõpetada.

“Seda, kas või kus Expert edaspidi Saaremaal tegutseb, näitab lähitulevik,” märkis Kulli. Tema sõnutsi praegu kauplusele uut asukohta veel leitud ei ole. “Kuid loodame, et saame millalgi siiski Saaremaal uue kaupluse avada,” oli ta lootusrikas.

“Seni on kõigil Saaremaa Experti klientidel võimalik tellimusi teha meie e-poest, samuti külastada kuni sulgemiseni Aurigas asuvat kauplust,” lisas Kulli.

 

Print Friendly, PDF & Email