Transaviabaltika ei hakka Kuressaarde lendama enne 14. juunit (2)

Mandri ja suursaarte vahel lendama hakkav Transaviabaltika alustab Kuressaare suunal lende kõige varem 14. juunil ja Kärdla suunal jaanipäevaks.

“Täpset kuupäeva ei ole paigas, kõige hilisem kuupäev, millal nad lendama hakkavad, on 20. juuni,” ütles Saare maavalitsuse arendusnõunik Karl Tiitson BNS-ile. “Teeme tööd ja näeme vaeva, et see võiks tegelikkuses toimuda 14. juunil või siis 20. juunist varem.”

Piletihind pole Tiitsoni sõnul Leedu ettevõttega praegu veel kokku lepitud ja selles osas käivad läbirääkimised. “Täna nad esitasid meile esialgse pakkumise, aga seda me alles räägime läbi ja seda hetkel avalikustada ei tahaks,” ütles ta.

Tiitson möönis samas, et see pakkumine oli maavalitsuse jaoks “liiga suur hüpe”. Varasemalt on Transaviabaltika teinud pakkumuse 23 eurole, kuid sellele peaksid Tiitsoni sõnul veel lisanduma maksud.

Tema sõnul on vaja veel läbi rääkida ka pileti hinnastruktuur, näiteks sooduspiletite puhul soodustuse osa. “Lepingule on kavas alla kirjutada peale seda, kui vedaja on näidanud, et tal on võimekus kõiki neid asju teha ja praegu oleme ette näinud, et see võiks toimuda näiteks üks-kaks päeva enne kui esimene lend,” rääkis ta.

 

Print Friendly, PDF & Email