Spordilegendid mängivad täna uue kunstmuruväljaku avatuks

Täna mängitakse ametlikult avatuks Vuti tänava uus kunstmuruväljak, kui kohtuvad Saaremaa spordilegendid ja Eesti jalgpallilegendid ning toimub traditsiooniline maavõistlus Saare- ja Hiiumaa vahel.

Saarlased on 2011. aastast igal suvel mängitavas jalgpalli maavõistlusmängus hiidlastest paremad olnud. Eelmisel aastal Kärdla staadionil toimunud kohtumises said lõpuks rõõmustada ka väljakuperemehed, alistades vastase kompromissitus võitluses 2 : 0.

Kärdla staadionil võttis ka võõrustajate naiskond 2014. aastal saadud 0 : 7 kaotuse eest magusa revanši, alistades saarlased 5 : 3. Tänavu tahavad saarlased kodusel väljakul naabersaare jalgpalluritele taas koha kätte näidata.

Praegu on Saaremaa spordilegendide koondises kergejõustiklane Madis Kallas, suusataja Simmo Kikkas, jalgpallur Kristjan Leedo, kergejõustiklane Sander Suurhans, käsipallur ja jalgpallur Hendrik Karlson. Samuti korvpallur Indrek Õunpuu, võrkpallur Asko Esna, fitnessitreener Hans Hiiuväin, jalgrattur Reimo Nook, tennisemängija Priit Suluste, jalgpallitreener Maikko Mölder, jalgpallikommentaator Toomas Vara, väravavahtide treener Roland Kütt ja korvpallur Arli Saar.

Eesti jalgpallilegendidest peaks värskele tehismurule jooksma Marko Kristal, Indrek Zelinski, Georg Linkov, Priit Reiska, Andre Anis, Janek Meet, Alari Lell, Even Laanemaa, Mihkel Kannelmäe JA Juss Tamming.

Jalgpalliõhtu algab kell 16 Saaremaa ja Hiiumaa naiste kohtumisega, 17.45 jooksevad väljakule spordilegendid ja kell 19 mängivad Saaremaa ja Hiiumaa mehed. Kõigile pakutakse ka üks magus tükk jalgpalliväljakut.

Print Friendly, PDF & Email