Saaremaa roimaromaan on edukas

ESITLUS: Katrin Pautsi (paremal) teost tutvustas Mart Juur ja katkendeid luges Karin Rask.  ENDEL APSALON

ESITLUS: Katrin Pautsi (paremal) teost tutvustas Mart Juur ja katkendeid luges Karin Rask.
ENDEL APSALON

Katrin Pautsi alles üleeile ametlikult esitletud “Saaremaa põneviku” nime kandva sarja avaromaani “Politseiniku tütar” tuleb juba juurde trükkida.

Raamatu menu näitab ka see, et Tallinnas toimunud esitlusel oli Muhus elava Katrin Pautsi sõnul üllatavalt suur hulk huvilisi. “Väga hästi läks. Oma poolsada inimest oli tulnud. Tuttavaid ja ka mittetuttavaid,” nentis Pauts. Ta lisas, et Viru keskuse Rahva Raamatu poes toimunud üritusel oli sealsete müüjate sõnul seekord publikut keskmisest rohkem.

Autorit intervjueeris “kirjandusminister” Mart Juur ja katkendeid kriminullist luges ette näitleja Karin Rask.

Katrin Pauts tõdes, et raamatuga mahasaamine on tema jaoks avanud suisa uue maailma. Pautsi sõnul on hea ja samas lausa naljakas vaadata ja kuulda, et inimesed loevad tema kirjutatud raamatut, mis neile ka meeldib.

Müüginumbreid kirjastus Varrak ei avalda, kuid kirjastuse toimetaja Merit Kase sõnul võib rahul olla. Kirjastus on trükikojalt tellinud juba kordustrüki.

Katrin Pauts ennast kirjanikuks siiski veel ei pea. See nimetus oleks kohane vahest siis, kui tal on ilmunud vähemalt kaks raamatut. Kirjastuse sõnul ei ole see aeg kaugel. “Kui kõik hästi läheb, siis on järgmist “Saaremaa põneviku” osa oodata isegi juba selle aastanumbri sees,” avaldas Merit Kask ka väikese saladuse.

 

Print Friendly, PDF & Email